1asig.ro
1asig.ro
Compania de Transport Public ...

Compania de Transport Public Constanta cauta asigurator CASCO pentru parcul auto

5 min. / 1.540 cuvinte
Compania de Transport Public Constanta (CT Bus) organizeaza. in luna decembrie a.c., o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de asigurari CASCO, pentru o perioada de 12 luni. Valoarea contractului este de 1,5 milioane de lei, conform anuntului de participare la licitatie, publicat in SICAP.

PROMO


Criteriul de atribuire al contractului este dat de pretul cel mai scazut.

"Autovehiculele vor beneficia de o extindre CASCO gratuita in cazul deplasarii in afara granitelor tarii, inclusiv state din afara spatiului comunitar european, iar riscurile asigurate, conditiile si decontarile vor fi aceleasi ca pe teritoriul Romaniei", conform anuntului de participare la licitatie.

Potrivit documentului, riscurile asigurate sunt in primul rand avariile provocate de coliziuni cu terti - loviri, cioniri, pietoni, biciclisti -, avarii provocate de calamitati naturale, avarii provocate de incendiu sau explozie, furt sau asigurarea de asistenta rutiera (ARE), privind acoperirea cheltuielilor de transport ale autovehiculului asigurat pana la service-ul auto.

De asemenea, asiguratorul va acorda despagubiri si pentru avarierea autovehiculului din vina exvlusiva a prestatorilor de servicii precum spalatorii, tractari sau ateliere de reparatii.

Reparatia autovehiculelor, ca urmare a aparitiei daunelor in urma producerii unui eveniment asigurat, se va efectua numai in unitatile service-auto din linia marcilor aferente acestora, cu piese originale, se mai precizeaza in anunt.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 decembrie 2019, ora 15:00.

*Sursa foto: CT Bus/facebook

996 accesari