1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Compania Nationala Aeroporturi ...

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti isi asigura conducerea prin polite de tip D&O

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) organizeaza o licitatie in vederea achizitiei de Servicii de asigurare de raspundere civila profesionala a Administratorilor, a Directorului General si Directorilor (tip D&O), fara fransiza, pentru o perioada de 12 luni.

Valoarea contractului este de 47.000 euro, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Conform caietului de sarcini, limita de raspundere per eveniment si in agregat pentru un an este de cel putin 5.000.000 EURO.

CNAB este administrata de Consiliul de Administratie format din 7 membri: 6 administratori neexecutivi si un administrator executiv care ocupa functia de Director General.

Conform cerintelor, asiguratorul va prezenta la data semnarii contractului o copie a dovezii reasigurarii acestei polite in proportie de cel putin 50% cu societati de reasigurare cu rating minim A, dat de o agentie internationala de rating. Polita de reasigurare in original va fi prezentata in termen de maxim 30 de zile de la semnarea contractului.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 august 2021, ora 15:00.

Mai multe detalii gasiti in anunt.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti reprezinta principalul pol aviatic al Romaniei, care proceseaza aproximativ 75% din traficul aerian de pasageri, marfa si posta inregistrat la nivel national. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresi, prin cele doua platforme aeroportuare de la Otopeni si Baneasa, asigura conditiile de derulare a intregului spectru de operatiuni aeriene - civile si militare.

PROMO