1asig.ro
1asig.ro
Colectivul MOLDASIG a donat ...

Colectivul MOLDASIG a donat 100.000 de lei echipajelor de pe ambulante

5 min. / 1.540 cuvinte
In aceasta perioada de maxima atentie in prevenirea si lupta contra raspandirii noului coronavirus, angajatii MOLDASIG au decis sa sustina printr-o donatie de 100.000 lei Centrul National de Asistenta Medicala Urgenta Prespitaliceasc (IMSP).

PROMO

"Echipajele Ambulantelor sunt primele care au misiunea grea de a duce lupta eficienta contra raspandirii acestui virus. Expunerea acestora la factori de risc trebuie asigurata cu echipamente suficiente, dar si motivatia angajatilor trebuie sustinuta. Prin acest gest, compania MOLDASIG isi exprima gratitudinea fata de munca asidua a personalului medical din Republica Moldova", se precizeaza in documentul transmis.

De asemenea, conform sursei citate, empatia, solidaritatea si responsabilitatea sunt necesare in astfel de perioade. Echipa MOLDASIG, respecta regimul de carantina si indeamna pe toti cei, care inca nu au constientizat gravitatea situatiei, sa respecte recomandarile autoritatilor, dar in primul rand, munca si eforturile sistemului medical.

Recent, compania si-a anuntat clientii ca atat sediul central cat si diviziunile teritoriale ale sale vor activa in regim special. "Pentru ca ne pasa de sanatatea si siguranta dumneavoastra, puteti solicita servicii de asigurare in regim online, precum si notifica cazuri de asigurare si deschide dosar de daune la distanta. La fel, puteti solicita achitarea despagubirilor pentru dosarele in lucru, prin transfer bancar, formuland solicitarea prin email, cu indicarea datelor bancare, de identificare personala si a dosarului de daune", preciza atunci MOLDASIG.

*Sursa foto: Moldasig/facebook

751 accesari