1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Clujul - din nou Numarul 1

Recentele vizite realizate in judetele MURES, HARGHITA si COVASNA de catre echipele Programul "Unde Ma Asigur?", cea mai cunoscuta initiativa de anvergura nationala a Media XPRIMM destinata promovarii pietei asigurarilor, au marcat finalul primului tur complet al tarii.
Cel de al doilea ciclu al existentei lui, avand ca tinta revizitarea si reevaluarea intregului teritoriu national, va incepe luni, 25 iunie a.c., cu vizitarea judetului Cluj.

"Am ales, din nou, ca punct de pornire, acest important judet, datorita rezultatelor, fortei si reprezentativitatii lui pentru zona Transilvaniei si nu numai. Sunt convins ca vom construi astfel o noua traditie", a declarat, pentru XPRIMM Newsletters, Sergiu COSTACHE, Directorul General al Revistei PRIMM-Asigurari&Pensii.

O a doua premiera va avea loc cu aceasta ocazie - echipele Programului "Unde Ma Asigur?" vor vizita, pe langa sucursalele/agentiile asiguratorilor generali din Top 10 si pe cele din Top 5 ale asiguratorilor de viata din judet. Asa cum probabil v-ati obisnuit, vor fi vizitati si primii 5 brokeri locali din topul clujean.
"Datorita complexitatii si importantei pietei locale a asigurarilor, cele 20 de vizite sunt programate pe parcursul a trei zile (25, 26 si 27 iunie a.c.), fata de una singura, cat alocam, in mod normal, unui judet", a declarat Vlad PANCIU, Coordonator al Programului amintit.
 
Alaturi de traditionalele intalniri de lucru si evaluare, Revista PRIMM-Asigurari&Pensii va organiza, pe 28 iunie, in resedinta de judet, Cluj-Napoca, PRIMUL FORUM REGIONAL de PENSII PRIVATE din Romania. Principalele teme care vor fi analizate si dezbatute cu ocazia acestui eveniment de anvergura sunt impactul si oportunitatile oferite angajatorilor si angajatilor de catre Reforma Sistemului de Pensii.
O a treia premiera va avea loc in dupa-amiaza aceleiasi zile, cand, incepand cu orele 15:30, vor demara, in aceeasi locatie - Hotel OPERA Plaza 5*, lucrarile unui alt eveniment mult asteptat - "ZIUA ASIGURARILOR".

La lucrari vor lua parte reprezentanti ai Comisiilor de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si ai Sistemului de Pensii Private (CSSPP), liderii sucursalelor locale ale companiilor de profil si ai brokerilor de asigurare din Cluj si din judetele invecinate, personalitati politice, principalii operatori din domeniul pensiilor private, presa locala si nationala si, nu in ultimul rand, marii angajatori din Zona de Dezvoltare Nord-Vest.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al Forumului: www.xprimm.ro.

Pentru inscrieri si informatii:
Daniela ALECU, Event Coordinator
Tel.: 0788.331.280, 0752.111.410
E-mail: daniela.alecu@mxp.ro