1asig.ro
1asig.ro
Clientii tai stiu cum functioneaza ...

Clientii tai stiu cum functioneaza o asigurare?

7 intrebari despre cunostinte financiare, sansa de a castiga un voucher de 200 lei - cam astfel poate fi descrisa provocarea lansata in pregatirea editiei a II-a a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi". Tu stii despre ce e vorba?

Pentru a sustine tema campaniei de educatie financiara, care va incepe pe 22 noiembrie a.c., toti romanii care aleg sa isi autoevalueze cunostintele financiare prin intermediul unui sondaj online si lasa o adresa valida la finalul acestuia au sansa de a castiga unul din cele 3 vouchere de 200 lei puse la bataie.

Spune-le si clientilor tai! Distribuie sondajul!

Proiectul "Stii totul despre asigurari si castigi" - campanie de educatie financiara organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor sub forma unui concurs cu premii - revine in aceasta luna. Asadar, da-le de veste clientilor tai: incepand cu data de 22 noiembrie a.c., cunostintele financiare despre asigurari le pot aduce premii importante!

Campania nationala de educatie financiara se va desfasura sub forma unui concurs online, cu 3 etape saptamanale si o Mare Finala. Mai multe detalii vor fi prezentate in curand pe totuldespreasigurari.ro si pe Facebook/totuldespreasigurari.ro.

Despre campanie

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, DESTINE Broker, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, METROPOLITAN Life, GRAWE Romania, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, GROUPAMA Asigurari, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker si DAW Management Broker.

Invita-ti clientii pe Facebook ca sa fie primii care vor avea sansa sa se inscrie la concurs!