1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Clientii Raiffeisen Bank pot ...

Clientii Raiffeisen Bank pot cumpara online produse de asigurare in caz de accident, spitalizare sau afectiuni grave de la UNIQA

Raiffeisen Bank, alaturi de partenerul sau UNIQA, ofera acum posibilitatea achizitionarii de asigurari online, direct de pe site-ul bancii, la sectiunea asigurari online, fiind disponibile polite in caz de accident, spitalizare sau afectiuni grave.

Astfel, pe site-ul bancii, sunt disponibile trei produse de asigurari:
  • Bonus Protect - asigurarea in caz de accident
  • Vitality Protect - asigurarea in caz de afectiuni grave
  • Confort Med - asigurarea in caz de spitalizare si interventii chirurgicale
Aceste tipuri de asigurari se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa fie protejate in cazul producerii unui eveniment nefericit. Fiecare produs de asigurare ofera multiple variante de acoperiri de riscuri si beneficii si poate fi configurat de catre client in functie de nevoile sale, simplu si rapid, direct pe site-ul bancii.

"Ne dorim sa fim un partener pentru clientii nostri si sa le punem la dispozitie o gama cat mai larga si variata de servicii si produse, care sa raspunda cat mai bine nevoilor lor. Prin parteneriatul cu UNIQA, Raiffeisen Bank isi completeaza gama de produse si servicii pe care le ofera online, iar faptul ca ne extindem si ne diversificam in acest fel, raspunde perfect strategiei noastre de a directiona clientii cu precadere catre canale digitale, de a oferi cat mai multe servicii si produse online, simplu si rapid." a spus Catalin MUNTEANU, Director aria clienti persoane fizice la Raiffeisen Bank.

"Alaturi de partenerul nostru Raiffeisen Bank, ne propunem sa dezvoltam parcursul UNIQA in Romania pozitionand clientii in centrul actiunilor, intelegandu-le nevoile si oferindu-le solutii de asigurare relevante, simple si accesibile. Completam strategia de produse cu programe si initiative de eficientizare si automatizare a proceselor atat in zona de vanzare, cat si de post-vanzare, acceleram eforturile de digitalizare si investim in calitatea serviciilor, pentru o experienta superioara oferita clientilor nostri", au declarat reprezentantii UNIQA.

Raiffeisen Bank Romania are peste 20 de ani de activitate pe piata bancara din Romania si peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, aproximativ 300 de agentii in toata tara, 700 de ATM-uri, 400 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.500 de POS-uri.

Cele doua companii UNIQA de pe piata locala au incheiat primul trimestru din 2021 cu un volum total al primelor brute subscrise situat la nivelul de 25,2 milioane euro, conform IFRS, in crestere cu 5,7% fata de rezultatul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut. Profitul net cumulat al celor doua companii UNIQA la finalul primelor trei luni din 2021 se situeaza la nivelul de 1,9 milioane de euro, conform IFRS.