1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Clientii CargoBuddy pot incheia ...

Clientii CargoBuddy pot incheia asigurari de la GROUPAMA

CargoBuddy, start-up in domeniul aplicatiilor de transport digital, anunta colaborarea cu GROUPAMA, liderul industriei de asigurari din Romania, pentru a aduce tehnologii de varf si solutii digitale in scopul modernizarii si eficientizarii industriei de transporturi. 

Practic, GROUPAMA va asigura acei clienti ai Cargo Buddy care vor dori sa acceseze politele de asigurare puse la dispozitie de GROUPAMA.

Alatforma CargoBuddy va pune astfel la dispozitia clientilor nu doar o tehnologie avansata pentru optimizarea serviciilor de transport si logistica, ci si asigurari personalizate pentru flotele de vehicule, prin intermediul GROUPAMA. Serviciile de asigurare oferite de GROUPAMA vor fi adaptate nevoilor fiecarui client si se vor alinia evaluarilor de performanta generate de platforma Cargo Buddy. 

Colaborarea dintre cele doua companii va duce la o eficientizare a serviciilor de transport, avand la baza solutii moderne si durabile. 

„Colaborarea cu GROUPAMA este un pas urias pentru noi. Avem astfel posibilitatea sa oferim servicii de calitate superioara si sa modernizam industria transporturilor din Romania“, a declarat Florin Petu, Director Dezvoltare & Partener Cargo Buddy. 

„Prioritatea noastra la GROUPAMA a fost mereu aceea de a le oferi clientilor nostri solutii de asigurare flexibile, personalizate si adaptate unor nevoi reale. Ne bucuram ca prin acest parteneriat cu Cargo Buddy avem inca o ocazie de a face acest lucru, contribuind astfel si la dezvoltarea industriei de transporturi din Romania”, a declarat Alexandru GEORGESCU, Director National Vanzari GROUPAMA. 

Platforma Cargo Buddy ofera solutii complete si integrate pentru transportul de marfa intern si international.