1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ciprian POP - un nou mandat de ...

Ciprian POP - un nou mandat de Director General al ALLIANZ-TIRIAC Unit

Ciprian POP, Director General al ALLIANZ-TIRIAC Unit a primit avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara pentru un nou mandat de exercitare a acestei functii.

"Ma onoreaza faptul ca pot continua sa lucrez alaturi de echipa acestei companii recunoscute in piata pentru flexibilitatea si dinamismul sau. Personal, voi continua sa ma dedic cu acelasi profesionalism ca si pana acum si voi obtine cele mai bune rezultate, atat pentru clientii nostri, cat si pentru membrii echipei acestei companii. Cu sustinerea pe care un brand atat de puternic cum este ALLIANZ-TIRIAC o ofera, ne este mai usor sa ajungem la clientii care au nevoie de produsele noastre de asigurare", a declarat acesta.

Ciprian POP a coordonat departamentul de actuariat financiar din cadrul ALLIANZ-TIRIAC. In perioada 2018-2019, a coordonat din pozitia de Country Chief Risk Officer activitatea de management al riscului a ALLIANZ Thailanda, iar anterior a fost Actuar Senior al ALLIANZ Elvetia, acumuland o expertiza ampla in actuariat si managementul riscului, atat la nivel local, cat si la nivel international. A absolvit facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si masteratul de tehnici actuariale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Detine si certificarea in tehnici actuariale oferita de Institutul de Actuariat din Marea Britanie.