1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cine si cum schimba regulile ...

Cine si cum schimba regulile jocului in asigurari

"Growing together/Crestem impreuna este deviza intalnirii din acest an  de la conferinta RENOMIA European Partners 2022. Totodata, veti vedea un lucru - conferinta noastra nu este doar despre business, ci despre a ne usura invatarea de lucruri noi intr-un mediu profesionist si prietenos", ne-au declarat astazi organizatorii.

In contextul provocarilor traversate in acest moment de catre industria de asigurari, conferinta RENOMIA EUROPEAN PARTNERS (REP) care are loc astazi si maine, 20-21 iunie 2022, la Hotel Marriott din Praga va analiza si va dezbate cateva subiecte de actualitate, precum:

  • Tendinte ale momentului in ECE, SUA, Europa de Vest, Asia si Africa
  • A fi ESG sau ... a nu mai fi
  • Cum ar fi sa castigam mult mai mult new business impreuna
  • Businessul corporate condus de date si de consolidarea competentelor digitale
  • Trenduri in Employee Benefits

Panelurile vor trata subiecte cum ar fi:

  • asigurarile pentru aviatie,
  • M&A,
  • constructii,
  • energie verde - viitor sustenabil

Vorbind despre importanta evenimentului REP 2022 de la Praga si despre ce valoare adaugata aduce acesta companiei lui, Gheorghe GRAD, Country Manager, Renomia SRBA, a declarat in exclusivitate pentru Publicatiile XPRIMM:

"As amintit pentru inceput ca din REP - Renomia European Partners fac parte in acest moment 31 de tari. Participarea noastra la editia 2022 este una absolut fireasca. Suntem aici pentru ca REP 2022 este o reala oportunitate de a identifica cele mai importante si mai moderne solutii de asigurare ale momentului. Ele sunt oferite de catre partenerii nostri de top din intreaga regiune. De aceea, as mai adauga si dorinta noastra de a ne familiariza cu capabilitatea noastra de plasare a riscurilor speciale, cum ar fi cele de infrastructura, trade credit, cargo, M&A si multe altele.

Pentru Romania, pentru clientii si prospectii nostri, avem si un scop foarte precis, acela de a nu lasa nicio solicitatare a lor nerezolvata de catre noi, fie ea de asigurare sau de reasigurare.", a adaugat in incheierea declaratiei sale liderul Renomia SRBA.

Grupul Xprimm va fi reprezentat de Sergiu COSTACHE, co-fondator Media XPRIMM.

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS (REP) este un parteneriat intre cei mai importanti brokeri de asigurari din CEE si CIS care opereaza in 31 de tari din regiune. Brokerii independenti, uniti sub aceeasi viziune, valori si calitate a serviciilor, au creat o platforma unica de servicii in regiunea CEE pentru clientii corporate.