1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cine asigura romanii de aproape ...

Cine asigura romanii de aproape trei decenii?

Echipa INTER Broker a sarbatorit vineri, 3 februarie a.c., 28 de ani de activitate in domeniu alaturi de liderii principalilor jucatori din companiile de asigurari sub deviza "Asiguram Romania". In atmosfera distinsa a salonului "Le Diplomate" din cadrul InterContinental Athenee Palace Hotel au fost recompensati cu diplome si premii cei mai valorosi membri ai echipei pentru rezultatele deosebite ale anului trecut. De asemenea, au fost premiati si asiguratorii, si partenerii de afaceri.

Intr-un interviu recent acordat publicatiilor XPRIMM, Cerasela CHIRIAC, Owner, INTER Broker, declara ca prioritatea anului 2023 este aceea de regandire a prioritatilor. "Din punctul nostru de vedere, asigurarile facultative, in primul rand cele de locuinte, respectiv de sanatate si viata, trebuie sa fie prioritatea absoluta a industriei de brokeraj in anul 2023. La acelasi nivel de prioritate ar putea fi cresterea nivelului de profesionalism a asistentilor in brokeraj si a nivelului de servisare a clientilor existenti", a adaugat ea.

Din declaratiile facute pe scena Galei, se poate aprecia ca asteptarile echipei INTER Broker referitoare la anul 2023 sunt unele optimiste si ca "indiferent de situatia politico-economica in care ne aflam, compania mizeaza pe o crestere a pietei asigurarilor si implicit a business-ului propriu", au precizat Cerasela si Silviu CHIRIAC.

INTER Broker se afla pe un onorant loc 4 in clasamentul general al brokerilor de asigurari, cu un total de prime intermediate de aproape 600 mil. de lei, conform rezultatelor la 9 luni ale anului 2022 publicate de catre ASF.