1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cele mai recente publicatii XPRIMM ...

Cele mai recente publicatii XPRIMM au fost lansate in format tiparit

In cadrul evenimentului "XPRIMM Time for Business: Provocari 2022" au fost lansate cele mai recente publicatii XPRIMM in format tiparit: PRIMM Asigurari & Pensii, Arhitectii Asigurarilor si XPRIMM Insurance Profile Romania.

Participantii acestei conferinte au putut rasfoi si fizic editia printata a revistei PRIMM Asigurari & Pensii, care a fost lansata in decembrie in format digital multimedia. "2022 - Noua arhitectura a pietei de asigurari" este titlul CoverStory-ului care inglobeaza peste 30 de mini-interviuri cu specialistii din piata, din care am aflat opiniile acestora in ceea ce priveste evenimentele intamplate anul acesta in industria locala, inclusiv falimentul CITY Insurance, precum si estimarile lor evolutiile din 2022.

De asemenea, in revista PRIMM au fost incluse si interviuri cu Cristian ROSU - ASF, Mona CUCU - FGA, Marian SIMINICA - ISF, precum si cu Boardul ASIROM VIG. Noul numar al revistei aduce si o analiza a pietei de asigurari din Europa Centrala si de Est, precum si analize privind Telemedicina, asigurarile de garantii sau distributia bancassurance.

AICI gasiti varianta online a Revistei PRIMM Asigurari & Pensii.

Totodata, luni a fost lansat si Suplimentul Revistei PRIMM, denumit "Arhitectii Asigurarilor". Publicatia face un rezumat al istoriei moderne a pietei de asigurari, dupa anul 1990. Au trecut deja mai bine de 30 de ani de la liberalizarea pietei de asigurari din Romania. In tot acest timp, industria locala a trecut prin perioade cu schimbari legislative, falimente, fuziuni si achizitii, transformari remarcabile care in multe cazuri au pus la incercare creativitatea, soliditatea si puterea asiguratorilor de a se adapta schimbarii. Realitatea celor trei decenii de evolutie parcurse arata ca jucatorii si autoritatile au gasit mereu puterea si solutiile favorabile sa depaseasca momentele provocatoare si sa faca noi pasi spre maturizarea pietei.

In acelasi timp, pentru a aprecia implicarea si eforturile facute de-a lungul anilor, redactia XPRIMM Publications dedica acest supliment companiilor care au rezistat pana acum in piata si au contribuit la dezvoltarea ei, apreciind anii de activitate ai acestora.

Noua editie a XPRIMM Insurance Profile Romania aduce in atentie evolutia pietei locale de asigurari in anul 2020 fata de 2019, precum si rezultatele din prima jumatate a anului 2021. Tabelele si graficele cu cifre sunt completate de o analiza a pietei locale, precum si de o retrospectiva a celor mai importante evenimente din piata de asigurari din Romania.

Revista poate fi rasfoita AICI in format digital.

 

CITITI PE ACEEASI TEMA:
XPRIMM Time for Business: Provocari 2022 - Principalele declaratii!