1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cea mai mare bogatie...

... este sanatatea, se spune. Iar la inceput de an 2022, continuam sa vorbim, mai mult ca niciodata, despre sanatate.

Pandemia COVID-19 afecteaza in continuare vietile oamenilor de pretutindeni, atat prin amenintarea directa pe care o aduce sanatatii, cat si prin efectele sale indirecte, constand atat in modificarile aduse la nivelul stilului de viata - necesare, dar disruptive - , cat si in suprasolicitarea sistemelor de sanatate, negandite pentru a face fata unui influx atat de mare de pacienti cu simptome similare, dar si in provocarile privind informarea in domeniul medical (dezbaterile privind vaccinurile, utilitatea mastilor de protectie sau chiar relevanta studiilor medicale).

Avand in vedere tot acest context, nu este de mirare, asadar, ca responsabilitatea individuala a devenit mai importanta ca niciodata atunci cand vine vorba de sanatatea individuala si a celor dragi. Este important, asadar, sa aflam cum putem sa ne mentinem sau sa ne dezvoltam un stil de viata sanatos, luand in considerare provocarile actuale, si ce optiuni avem in momentul in care trebuie sa apelam la servicii medicale.
 

Editia a III-a a campaniei nationale de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate", initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, raspunde nevoii a fi responsabili atunci cand vine vorba de sanatate si isi propune schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ, atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos.

Luna Asigurarilor de Sanatate, care se desfasoara intre 15 februarie - 15 martie 2022, este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul celor mai importante organizatii si companii de asigurari si brokeraj. Hai alaturi de noi!