1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ce faci cand te saturi de ...

Ce faci cand te saturi de incertitudine?

S.V. are 45 de ani si a muncit mult pentru a-si aduce afacerea la nivelul la care este azi. E foarte atent cu costurile, mai ales in acest context de incertitudine generala, dar are incredere si e mereu in legatura cu clientii si furnizorii sai. Multi ii sunt prieteni si asta ii da o stare de confort. Confort ii da si faptul ca de 3 ani are o asigurare de credit comercial.

Initial, a zis "pas". Desi firma lui este destul de mare, nu e o corporatie. "Companiile mari dau bani pe asigurari de credit comercial pentru ca-si permit lucruri inutile, si, oricum, e clar ca daca acestea cumpara, e scump". Dar, experienta l-a invatat sa asculte de experti si, pana la urma, a achizitionat asigurarea.

Expertiza si zona de consultanta sunt si azi, de altfel, cele mai accesate servicii din pachetul cumparat. In cei trei ani, a inclus in acoperirea riscului de neplata tot mai multi clienti, ceea ce i-a permis sa livreze linistit cu plata la termen, chiar pana la 180 de zile. Si afacerea lui a crescut, la fel si cele ale clientilor sai, desi vremurile au fost departe de a fi linistite.

Pana in prezent, compania lui S.V. a incasat despagubiri de peste 150.000 lei, Coface sustinandu-l prin servicii de colectare si pentru alti peste 80.000.

Convingem prin astfel de momente de adevar. Si noi ne dorim ca afacerile lor sa creasca sanatos, fara probleme. Si noi ne dorim sa le mearga bine clientilor clientilor nostri, sa fie parteneri pe termen lung. Si noi ne dorim sa nu fie nevoie sa foloseasca asigurarea de credit comercial.

Dar e mai confortabil cu un EasyLiner.

Avem interese comune. De 15 ani.