1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ce cred distribuitorii de ...

Ce cred distribuitorii de asigurari despre programele de formare profesionala continua

Din dorinta de a veni in sprijinul distribuitorilor de asigurari cu tematici noi pentru programele de pregatire profesionala continua de anul viitor, Pro Fiduciaria a introdus un chestionar de feedback in programele derulate in aceasta perioada.

"La realizarea cursurilor am tinut cont intotdeauna de preferintele companiilor pentru care inscriem cursantii pe platforma noastra de e-learning. Anul acesta am hotarat sa cerem insa si fedback direct de la cursanti: angajatii si colaboratorii acestor companii, dar si distribuitorii care se inscriu pe cont propriu" a declarat Florian GABA, General Manager, Pro Fiduciaria.

Feedback-ul este anomim, interesul furnizorului fiind acela de a afla ce isi doresc distribuitorii de la acest proces obligatoriu de pregatire profesionala continua si nu numele persoanei care a completat chestionarul. Printre itemii chestionarului de feeback intalnim: Cum evaluati calitatea continutului cursurilor e-learning? Cum evaluati calitatea design-lui cursurilor e-learning (navigare, interactivitate, etc.)? Ce ti-a placut? Ce nu ti-a placut in mod deosebit la acest program? Ce alte teme/cursuri te-ar interesa?

Intrebat cum ar concluziona in acest moment rezultatele chestionarului de feedback, Florian GABA a declarat: "In ansamblu feedback-ul a fost unul pozitiv si ne-a bucurat foarte mult. A confirmat ca eforturile noastre sunt apreciate, ceea ce ne motiveaza in demersurile noastre viitoare. Cursantii au apreciat calitatea programelor, am aflat temele care i-ar interesa si ce anume avem de imbunatatit in anii urmatori. La intrebarea "Ce ti-a placut?" un cursant a raspuns: "Mi-a placut modul cum e structurat si faptul ca sunt tratate si produse ale unor asiguratori. Eu salut aceasta idee de credite anuale, mi se pare foarte eficienta. Sincer vorbind, mie, care am vreo 20 ani in asigurari, mi s-a parut un mod foarte bun de a trece in revista informatii pe care doar avem impresia ca le stim, ajungem intr-un moment cand ni se pare ca stim foarte multe si dupa parcurgerea unui astfel de curs constatam ca nu e chiar asa si este loc intotdeauna de mai bine. Felicitari celor care l-au conceput!"

"O analiza completa a feedback-ului primit o vom face in prima luna a anului viitor, cand se va finaliza procesul de acumulare a celor 20 de credite de formare profesionala pentru anul 2020", a mai spus Florian GABA.