1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ce avantaje are constatul amiabil?

Ce avantaje are constatul amiabil?

A patra saptamana a proiectului de informare financiara si siguranta rutiera "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan", desfasurat de APPA si BNAA, a fost dedicata informarii soferilor cu privire la constatul amiabil, avantajele sale si conditiile in care poate fi utilizat.

De asemenea, tema de siguranta rutiera a acestei saptamani a vizat riscurile aduse de viteza excesiva.

Ce este constatul amiabil? Ce conditii trebuie indeplinite pentru ca acesta sa fie utilizat? Despre toate acestea, si nu numai, moldovenii vor afla mai multe pe pagina de Facebook "Totul despre asigurari in Moldova", precum si pe totuldespreasigurari.md.

Despre campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

In perioada 15 iunie - 15 iulie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, la initiativa si cu sustinerea BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova, desfasoara a doua editie a proiectului de informare si de educatie financiara dedicat moldovenilor.

Orientata spre asigurarile auto obligatorii si incluzand o importanta componenta de siguranta rutiera, campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa aduca in prim plan atat cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre asigurarile RCA si Carte Verde, cat si principalele cauze care provoaca accidente rutiere in Moldova si recomandarile de siguranta pentru a le evita.