1asig.ro
1asig.ro
Cate miliarde de neuroni se ...

Cate miliarde de neuroni se regasesc in creier? Afli din episodul 10 al Pastilei de Sanatate!

5 min. / 1.540 cuvinte
Episodul 10 al mini-seriei Pastila de Sanatate, lansat cu prilejul saptamanii Employee Benefits din cadrul campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate", ofera detalii despre cum pot angajatii romani sa aduca in discutie, cu reprezentanti din compania lor, posibilitatea de a primi o asigurare de sanatate ca beneficiu extrasalarial.

PROMO


Tot in episodul 10 acestia vor descoperi si 7 lucruri uimitoare despre creier, dar si 5 obiceiuri bune care ajuta la dezvoltarea abilitatilor cognitive si mentale.

Urmareste episodul 10 aici:Asigurarile de sanatate ca beneficii extralasariale au reprezentat subiectul principal si in episoadele 8 si 9 ale mini-seriei, difuzate cu prilejul Saptamanii Employee Benefits. Astfel, in episodul 8, romanii au aflat care este cel mai lung cuvant din lume, cum se poate practica "mindfulness" la birou si ce inseamna asigurarea de sanatate ca beneficiu pentru angajati. Episodul 9 a adus in prim plan conceptul de "wellness", alaturi de 3 idei despre cum pot fi aceste programe utilizate, precum si de ce companiile ar trebui sa ofere o asigurare de sanatate ca beneficiu extra-salarial.

Mini-seria online Pastila de Sanatate, lansata in cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate, urmareste sa aduca, in format animat, informatiile de baza despre asigurarile de sanatate si despre un stil de viata sanatos.

Videoclipurile includ, in functie de subiectul fiecarui episod, atat informatii generale de tip "Stiati ca" si sfaturi utile pentru un stil de viata sanatos, cat si detaliile de baza pe care fiecare roman ar trebui sa le stie despre asigurarile de sanatate.

Despre campanie

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker, FABRICA DE ASIGURARI si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

3.125 accesari