1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Catalin TUDOR - Membru Board si Director Corporate, GLOBASIG Broker


Catalin TUDOR Catalin TUDOR se va alatura echipei GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare in calitate de Membru Board si Director Corporate. Preluarea atributiilor se va face incepand cu data de 1 decembrie 2019.

"Urmaresc si apreciez evolutia GLOBASIG de multa vreme, colaborand indeaproape cu intreaga echipa a brokerului, dar si cu Antonio BABETI, CEO-ul companiei. In tot acest timp m-am identificat cu valorile GLOBASIG si cu multe dintre proiectele promovate de acestia in spatiul public, in special cel legat de necesitatea abordarii sistematice a clientelei formate din persoane juridice, SME&Corporate", a declarat Catalin TUDOR.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul asigurarilor, Catalin TUDOR si-a inceput cariera in anul 2003 in ASIBAN S.A. si a continuat atat in brokeraj cat si in mai multe companii de asigurari de top.

"Am decis sa ma alatur echipei GLOBASIG considerand ca experienta mea, impreuna cu directiile de dezvoltare ale brokerului, sunt reteta perfecta pentru succesul proiectului, astfel acceptand provocarea de a prelua dezvoltarea segmentului de Corporate Business", ne-a mai declarat Catalin TUDOR.

"Sunt convins ca alaturi de Catalin TUDOR vom dezvolta un proiect de succes, bazadu-ma pe experienta acestuia in industria de asigurari. De asemenea, Catalin va face parte din board-ul companiei, alaturandu-se unei echipe dinamice. Vom aborda provocarile viitoare intr-o formula marita, profesionista, dedicata si motivata sa ofere servicii de calitate clientilor si partenerilor Globasig", a declarat Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG.

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare este o companie infiintata in anul 2002, autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (C.S.A.) prin decizia 3802/07.01.2003 si este inregistrata sub numarul 146/2003 in Registrul Brokerilor.
Publicat pe 22.11.2019