1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Catalin BOICEANU preia functia de ...

Catalin BOICEANU preia functia de Director General Adjunct in cadrul GLOBASIG BROKER

Incepand cu luna iulie a acestui an, Catalin BOICEANU ocupa o noua functie in cadrul companiei GLOBASIG, si anume cea de Director General Adjunct, au anuntat reprezentantii brokerului.

 

"Ne bucuram ca parteneriatul avut pana acum cu Catalin, a fost unul fructuos, dar mai ales ne bucuram de faptul ca acest parteneriat trece acum la un alt nivel in cadrul companiei noastre. Asa cum am specificat si la inceputul colaborarii noastre, am crezut si credem in continuare cu fermitate, ca am facut o alegere inspirata. Si nu am fost dezamagiti. Speram ca acest parteneriat sa aduca in continuare cat mai multe realizari in cadrul companiei.", a declarat Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG.

Catalin BOICEANU are o experienta de 15 ani in piata asigurarilor, activand timp de 7 ani in cadrul unor companii de asigurare precum OMNIASIG si GROUPAMA, ca mai apoi sa se alature echipei GLOBASIG Broker in anul 2016.

"In 2016, cand m-am alaturat echipei GLOBASIG Broker, spuneam ca am ales sa fac acest lucru "intr-un moment in care piata asigurarilor a intrat intr-o noua etapa, avand in vedere modificarile legislative si evenimentele care au avut loc in ultima vreme."

Acum, dupa mai bine de 6 ani, ne aflam, din nou, intr-un astfel de moment, in care piata asigurarilor intra intr-o alta etapa, in care profesionalismul, consultanta acordata clientilor nostri pentru a constientiza si prioritiza corect nevoia de asigurare, atragerea de noi viitori profesionisti in industria noastra si adaptarea rapida la schimbarile actuale si viitoare, vor conta cel mai mult.

Vom continua sa inovam si sa investim in proiectele existente dar si in noi proiecte de viitor , atat in sustinerea celor care doresc sa inceapa sau sa isi dezvolte activitatea in intermedierea de asigurari dar si in dezvoltarea portofoliului de asigurari non-auto si corporate." a declarat Catalin BOICEANU.

Ca si atunci cand am inceput, ma simt in continuare cel putin la fel de onorat sa fac parte din aceasta echipa, ale carei principii si valori pe care le-am admirat de la inceput au ramas neclintite si sunt convins de faptul ca ca si peste alti 6 ani voi fi la fel de mandru de ceea ce vom construi impreuna.", a adaugat acesta.

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare este o companie infiintata in anul 2002, autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (C.S.A.) prin decizia 3802/07.01.2003 si este inregistrata sub numarul 146/2003 in Registrul Brokerilor, ocupand la inceputul lui 2022 locul 14 in clasamentul general al brokerilor de asigurare din Romania cu o cota de piata de 1,39%.