1asig.ro
1asig.ro
Cat de Grawe sunt lucrurile in ...

Cat de Grawe sunt lucrurile in asigurari?

5 min. / 1.540 cuvinte
Invitatul lui Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - din cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 29 septembrie a.c., este Dragos CALIN,  Presedinte al Directoratului la societatea GRAWE Romania Asigurare. Acestia vor discuta, printre altele, despre schimbarea facuta in conducerea companiei, parteneriatele cu brokerii, vanzarea pe linii de business si strategia pentru perioada urmatoare.

PROMO


Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a aprobat, in sedinta din 16 septembrie a.c., numirea lui Dragos CALIN in functia de Presedinte al Directoratului la societatea GRAWE Romania Asigurare.

Dragos CALIN are o experienta de peste 20 ani in domeniul asigurarilor, acumulata in companii precum GENERALI, GROUPAMA si ASIROM. In urma cu doi ani el a fost numit Director de Vanzari al companiei GRAWE Romania.

Parte dintr-un grup austriac cu o istorie de aproape 200 de ani, GRAWE Asigurari a implinit 20 de ani de prezenta in piata romaneasca de asigurari. Initial s-a consacrat ca o companie dedicata asigurarilor de viata, pentru ca mai apoi sa se redefineasca drept companie care ofera gama completa de asigurari necesare oricarui client - viata, locuinte, travel, auto.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM!

357 accesari