1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Care este viitorul masinilor ecologice?

Dezvoltarea pietei automobilelor electrice are nevoie de o intreaga infrastructura a statiilor de incarcare electrica, atat la nivel national, cat si local. Astfel, evenimentul "Masinile ecologice - Viitorul in prezent" isi propune investigarea oportunitatilor in ceea ce priveste dezvoltarea acestei piete cu scopul de a ecologiza parcurile auto din Romania prin explorarea modalitatilor de finantare si a cailor de sprijin guvernamental. Mai mult, tendintele si evolutia din acest sector vor fi, de asemenea, subiecte de dezbatere in cadrul evenimentului.

In cadrul conferintei vor participa vorbitori atat din partea companiilor auto, cat si specialisti care isi desfasoara activitatea pe partea de infrastructura. Printre cei care au confirmat deja prezenta la eveniment se numara Alexandru SEREMET - Corporate Communication Manager, BMW Group Romania, respectiv Alexandru TEODORESCU, CEO, Renovatio.

Participantii vor avea oportunitatea de a afla mai multe informatii despre achizitionarea masinilor ecologice in sistem operational de la specialistul Robert MAFTEI, Director Executiv, UNICREDIT Leasing Fleet Management si de a-si satisface curiozitatile legate de folosirea masinilor electrice. Mai mult, modificarile legislative cu efect anticipat in domeniu sunt explicate de Adrian RATIU, Managing Partner, Avocatura Ratiu & Ratiu.

"Masinile ecologice - Viitorul in prezent" va avea loc pe 24 martie a.c, la J.W.Marriott din Bucuresti, si se desfasoara cu sprijinul British Romanian Chamber of Commerce. Evenimentul este organizat de Idea Events in parteneriat cu Renovatio, iar 1asig.ro este Partener Media.

Accesul in sala este liber, doar pe baza de invitatie, cu confirmare de participare, la adresa de email ana.marin@theprivateluxurygroup.com.