1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Caravana Consumatorilor: ASF ...

Caravana Consumatorilor: ASF organizeaza a doua editie

Autoritatea de Supraveghre Financiara (ASF) organizeaza, in perioada 2 - 6 mai, cea de-a doua editia a Caravanei Consumatorilor, o campanie de informare a consumatorilor de servicii si produse financiare nebancare.

Anul acesta caravana strabate orasele Targoviste, Pitesti, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Filiasi, Craiova, Bals, Slatina si Alexandria.

Pe parcursul celor cinci zile, reprezentantii ASF distribuie materiale educationale trecatorilor si discuta cu toti cei care doresc informatii suplimentare despre produsele financiare non-bancare.

Prima editie a Caravanei consumatorului a trecut prin orasele Ploiesti, Brasov, Sighisoara, Targu Mures si Sibiu.

ASF pune accent pe educatia financiara a romanilor, desfasurand diverse campanii si cursuri la nivel national, atat pentru elevi si studenti, cat si pentru adulti.

Incepand cu anul 2015 si pana in prezent, ASF a lansat programe de educatie financiara impreuna cu lectorii Autoritatii si au sustinut cursuri si prezentari pentru aproximativ 4.000 de profesori, peste 18.000 de studenti si circa 162.300 de elevi din toate ciclurile de invatamant. Toate aceste actiuni au rolul de a creste gradul de educatie financiara la nivelul populatiei.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Educatia Financiara, o preocupare permanenta pentru industria de asigurari
Cum iti dezvolti cunostintele financiare? 7 sfaturi utile