1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Cand ati citit prima data XPRIMM ...

Cand ati citit prima data XPRIMM Info?

Cand ati citit cel mai recent un articol in XPRIMM Info? Va spunem noi - miercuri, pe 1 februarie 2023. Stiti de cat timp cititi articole si stiri in XPRIMM Info? Va spunem tot noi - de fix 22 de ani!

Poate ca atunci cand v-ati abonat la aceasta el nu ati stiut ca este primul newsletter dedicat pietei de asigurari din Romania, dar asa este. O publicatie cu traditie si un pionier al domeniului, care de 22 de ani se maturizeaza si se adapteaza permanent nevoilor voastre de informare.

XPRIMM Info este ... doza de informatie de care ai nevoie periodic pentru a ramane la curent cu esentialul care se petrece in piata de asigurari. Nu este numai despre stiri, ci si despre editoriale si materiale mai ample, despre tendinte, interviuri si nu numai. Este genul de publicatie care si-a propus sa intre ceva mai lin, dar mai profund, in era vitezei informatiei. In el gasesti informatii prezentate mai in tihna, mai fara graba, dar si cu o mai mare profunzime a analizelor si cu un spatiu mai generos alocat articolelor.

Intr-un fel, XPRIMM Info este ancora pe care XPRIMM a aruncat-o atunci cand a poposit pe meleagurile asigurarilor si apoi ... a ramas aici, construind noi si noi publicatii si proiecte.

Linistit de felul lui, cu o aparitie bilunara, XPRIMM Info ramane un reper in sfera publicatiilor dedicate sferei financiare, chiar si atunci cand se adapteaza (constant) la realitatile domeniului.