1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Canada Jetlines a ales ALLIANZ Global Assistance ca furnizor de asigurari de calatorie

Canada Jetlines Operations Ltd. (Canada Jetlines) - un nou transportor de agrement, exclusiv canadian -, se bucura sa anunte incheierea unui parteneriat cu ALLIANZ Global Assistance, liderul din Canada pe segmentul de asistenta si asigurari de calatorie. Parteneriatul vine dupa ce Canada Jetlines a prezentat prima sa aeronava, impreuna cu anuntul ca Aeroportul International Pearson din Toronto (GTAA) va fi centrul de calatorii al companiei Canada Jetlines.

"Suntem onorati ca putem colabora cu lideri la nivel global in domeniul protectiei calatoriilor, deoarece ne propunem sa oferim pasagerilor cea mai convenabila experienta de planificare a calatoriilor. Parteneriatul cu ALLIANZ Global Assistance ii va ajuta pe oaspetii Canada Jetlines sa planifice cu incredere si usurinta, fie ca este vorba de o calatorie de weekend sau de vacanta de vis a familiei", subliniaza Duncan BUREAU - CCO, Canada Jetlines.

"Suntem incantati sa ne asociem cu un nou transportor interesant si sa le oferim pasagerilor Canada Jetlines un plus de liniste inainte si in timpul vacantelor lor. Suntem aici pentru a ne asigura ca toti calatorii au acces usor la protectia si asistenta potrivite, oriunde ii duc aventurile lor", a punctat si Lucy HATHAWAY - Chief Sales Officer, ALLIANZ Global Assistance.

Cu calatorii vizate pentru vara anului 2022, Canada Jetlines a fost creata pentru a le oferi pasagerilor o alta optiune de calatorie din Toronto (Canada) catre SUA, Caraibe si Mexic. Cu o crestere preconizata de 15 aeronave pana in anul 2025, Canada Jetlines isi propune sa ofere cea mai buna economie de operare din clasa sa, confort pentru clienti si tehnologie fly-by-wire, oferind o experienta elevata si centrata pe client inca de la primul punct de contact.

Potrivit ITIJ (the International Travel & Health Insurance Journal), ALLIANZ Global Assistance a anuntat un acord similar cu compania aeriana regionala Porter Airlines, in decembrie 2021, acord care i-a permis asiguratorului sa ofere, prin intermediul site-ului Porter Airlines, o gama de planuri de asigurare.