1asig.ro
1asig.ro
Campania de siguranta rutiera FII ...

Campania de siguranta rutiera FII TREAZ LA VOLAN! se alatura initiativei europene ROADPOL Safety Days pentru al cincilea an consecutiv

5 min. / 1.540 cuvinte

Eforturile de siguranta rutiera au cel mai mare impact atunci cand sunt repetate, cand vizeaza un public cat mai larg si cand sunt initiate si sustinute de cat mai multe entitati. Deoarece sustine eforturile de siguranta rutiera depuse la nivel european, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, prin intermediul comunitatii #treazlavolan, se alatura, si in acest an, initiativei "ROADPOL Safety Days", cunoscuta in anii trecuti sub numele de "Project EDWARD - Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele". 

PROMO


Proiectul, sustinut de Comisia Europeana si desfasurat de Reteaua Europeana a Politiilor Rutiere intre 16 si 22 septembrie in fiecare an, isi propune activitati si evenimente care ridica nivelul de consientizare al riscurilor la care sunt supusi soferii si pietonii in trafic, promovand un comportament echilibrat care conduce la respectarea regulilor pe sosele.

Anul acesta, campania de siguranta rutiera #treazlavolan pune sub lupa obiceiurile gresite in trafic si pericolul pe care il reprezinta ele pentru siguranta rutiera. Prin urmare, in cadrul ROADPOL SAFETY DAYS, accentul va continua sa fie pus pe eliminarea acestor obiceiuri, prin promovarea unor vizualuri tematice, cu mesaje de siguranta rutiera transmise in cheie umoristica.

ROADPOL Safety Days incepe miercuri, 16 septembrie 2021, iar in cadrul proiectului, institutiile, ONG-urile, dar si toti participantii la trafic din UE sunt invitati sa organizeze propriile "Road Safety Days" in orasele lor, dar si sa semneze un angajament care promoveaza responsabilitatea la volan.

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.

 

1.329 accesari