1asig.ro
1asig.ro
Campania FII TREAZ LA VOLAN ...

Campania FII TREAZ LA VOLAN continua cu materiale dedicate importantei pastrarii distantei in trafic

5 min. / 1.540 cuvinte
Daca in primele doua saptamani de campanie, soferii au fost avertizati cu privire la pericolele la care sunt expusi atunci cand aleg sa conduca cu viteza, urmatoarele doua saptamani ale proiectului FII TREAZ LA VOLAN! sunt dedicate importantei pastrarii distantei in trafic.

PROMO


De ce este necesara pastrarea unei distante suficiente fata de masina din fata? Care sunt recomandarile de care soferii trebuie sa tina cont? Ce este regula de 2 secunde si cum se aplica ea in functie de carosabil si de starea vremii? Toate aceste aspecte, si nu numai, vor fi abordate in urmatoarele doua saptamani in mesaje online transmise prin pagina de Facebook, grupul dedicat si pagina de Instagram, precum si printr-o sectiune dedicata de pe portalul treazlavolan.ro.

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.


1.268 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO