1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Camelia VARTIC - Director Executiv, Millenium Insurance Broker


Camelia VARTIC Camelia VARTIC (foto), CFO-ul Millenium Insurance Broker (MIB), a primit avizul ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru pozitia de Conducator Executiv al companiei.

De profesie economist, absolventa a Facultatii de Cibernetica din cadrul ASE Bucuresti, Camelia VARTIC a activat inital timp de 10 ani ca Director de Resurse Umane. Parte a echipei MIB din 2016, este unul dintre arhitectii evolutiei companiei.

De asemenea, MIB a fost autorizata de ASF ca si creator de produse de asigurare.

"2020 a fost pentru MIB un an special, cu ample schimbari. Contabilitatea a fost internalizata, CFO-ul a devenit si Conducator Executiv, avem noi echipe de audit intern si extern, au fost regandite si eficientizate mai multe procese din administrarea afacerii. In plina pandemie, pe langa adaptarea la telemunca si la noua normalitate, am reusit chiar o crestere cu peste 9% a volumului de prime incasate, la 173 milioane de lei (35,7 mil. euro)", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Stefan PRIGOREANU, CEO-ul MIB.

"Suntem increzatori ca noua echipa de management, autorizarea ca si creator de produse de asigurare, multiplele parteneriate internationale semnate, dar si activarea pe segmentul reasigurarilor, toate acestea vor contribui la inca un salt cantitativ si calitativ al companiei, incepand cu 2021", a adaugat Stefan PRIGOREANU.

Publicat pe 29.01.2021