1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
CONSULTANT AA Broker a organizat ...

CONSULTANT AA Broker a organizat prima intalnire regionala din zona centrala, la Brasov

De curand, CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare a organizat cea de-a doua intalnire regionala, la Brasov. Pentru ca echipa este motorul afacerii si resursa principala o reprezinta oamenii, la aceasta intalnire au participat echipele de asistenti din Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Baia Mare, Pitesti si Craiova.

Luand nastere din dorinta de a fi diferiti si de a oferi celor prezenti contextul ideal pentru schimb de experienta si de idei, pentru dezvoltare si comunicare, pentru inspiratie si sustinere, evenimentul a reusit sa reuneasca intr-un cadru de poveste peste 60 de membri ai echipei CAA.

Antreprenoriat feminin de succes, profesionalism si consecventa in atingerea standardelor de performanta sunt doar cateva dintre distinctiile oferite colegilor cu rezultate deosebite. Promisiunea reprezentantilor OMNIASIG VIG, EUROINS Romania, ASIROM VIG, GENERALI, GROUPAMA si GRAWE Romania, de a continua consolidarea relatiilor de business, a oferit evenimentului o nota de motivatie si incredere.

Focul de tabara, momentul artistic al dansatorilor profesionisti, Mara Gontea si Matei Ionut, dar si calatoria muzicala oferita de reprezentantii Filarmonicii Brasov, au facut ca experienta celor prezenti sa fie una vibranta, memorabila si plina de emotie.

"Ne bucuram ca am avut ocazia sa ne revedem, sa facem bilantul lucrurilor bune intreprinse pana acum si a celor la care mai avem de lucrat. Locul V pe judetul Brasov in topul Judetean al Brokerilor ne onoreaza, dar ne si obliga pe viitor! Multumesc tuturor colegilor mei pentru munca depusa pentru acest rezultat! Ne dorim sa devina traditie evenimentul si sa constituie o motivatie pentru toti colaboratorii nostri", a afirmat Gabriel PETCU, Director Reprezentanta Brasov.

"Ne onoreaza si responsabilizeaza organizarea in zona centrala, la Brasov, intr-un cadru de poveste, a celei de-a doua intalniri regionale CONSULTANT AA Broker de Asigurare. Am primit cu deschidere si incantare aceasta idee de reuniune, fiind un prilej bun pentru a ne cunoaste mai bine resursele si pentru a dezvolta un parteneriat onest si durabil astfel incat sa consolidam rezultatele obtinute pana in prezent", au fost cuvintele lui Dan GONTEA, Director reprezentanta Brasov 2.

Otilia PETRARIU, CEO, CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare, a declarat: "Cea de-a doua intalnire regionala ne trimite cu gandul la sarbatorile petrecute in familie. Ma bucur sa vad reunita aceasta frumoasa familie, familia CAA. Ne-am dorit si de aceasta data o experienta captivanta si prietenoasa, care sa depaseasca barierele de timp si spatiu, care sa ne re-conecteze cu oamenii alaturi de care, doar impreuna dam sens cuvantului "ECHIPA". Dialogul fata in fata si strangerile de mana, dar si angajamentul de a oferi incredere si continuitate relatiilor si respectful fata de oameni sunt valori care ne ghideaza in misiunea noastra."

"Multumim tuturor partenerilor asiguratori ce au decis sa fie alaturi de noi! Multumesc OMNIASIG si ASIROM pentru premiile oferite. Recunosc faptul ca m-au surprins foarte placut reprezentantii GRAWE Romania, cu cadourile oferite membrilor CAA kids club! M-a impresionat atentia si sustinerea acordata proiectului nostru de suflet, CAA Kids club!", a adaugat Otilia PETRARIU.

Agenda evenimentelor CAA continua cu cele 2 intalniri organizate in Bucuresti in luna Decembrie.