1asig.ro
1asig.ro
CONCURS: Esti un sofer gata de ...

CONCURS: Esti un sofer gata de iarna?

5 min. / 1.540 cuvinte
In cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera "Iarna, la volan", soferii sunt invitati sa demonstreze ca sunt pregatiti pentru sezonul rece in cadrul unui concurs dedicat.

PROMO


Astfel, toti cei care doresc sa participe sunt invitati sa lase un comentariu la postarea de pe Facebook a concursului in care sa enumere elementele din kit-ul lor auto "de iarna" (de exemplu: racleta, spray antiinghet, lopata, nisip/ sare sau orice altceva au in masina pentru situatiile specifice iernii) si sa spuna si ce alte masuri au mai luat ca sa isi pregateasca masina de iarna. Alternativ, pot posta si o fotografie cu aceste elemente.

Concursul este primul dintr-o serie de trei dedicate soferilor si se desfasoara pana pe 12 decembrie, inclusiv.

Despre campanie

GENERALI Romania deruleaza, alaturi de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, pe intreaga perioada a lunii decembrie, a treia editie a campaniei nationale de preventie si siguranta rutiera "Iarna, la volan!". In acest an, alaturi de sfaturile dedicate soferilor, campania se extinde, incluzand si recomandari de siguranta dedicate pietonilor, in special in sezonul rece.

Demersul are ca obiective cresterea nivelului de constientizare a soferilor romani cu privire la riscurile pe care le implica sofatul pe timp de iarna si masurile ce pot fi luate pentru a le reduce, dar si de a atrage atentia pietonilor asupra necesitatii de a traversa corect. Indirect, efortul concentrat de comunicare ar urma sa conduca, de asemenea, la o reducere a numarului de accidente inregistrate pe timp de iarna.

"Iarna, la volan" face parte din demersul mai amplu "FII TREAZ LA VOLAN!" - un proiect ce are rolul de a atrage atentia soferilor din Romania asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia pentru a ramane in siguranta la volan. Mai multe detalii sunt disponibile pe treazlavolan.ro/iarna si pe Facebook/treazlavolan.

1.445 accesari