1asig.ro
1asig.ro
CONCURS: Ce intrebuintari noi ...

CONCURS: Ce intrebuintari noi gasesti pentru o... furculita?

5 min. / 1.540 cuvinte
In cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Sanatate" se afla in desfasurare trei concursuri care atrag atentia asupra importantei sanatatii mentale, precum si a dezvoltarii creativitatii si a functiilor cognitive. Primul dintre ele reprezinta un indemn la creativitate.

PROMO


Deoarece sanatatea mentala este o parte importanta a unui stil de viata sanatos, in cadrul campaniei, romanii sunt provocati sa isi puna la incercare creativitatea si sa gaseasca 3 intrebuintari noi pentru o furculita, pe care sa le lase intr-un comentariu la postarea de concurs.

Provocarea reprezinta, asadar, un exercitiu care urmareste dezvoltarea imaginatiei si reprezinta un bun antrenament pentru creier.

Participa la concurs aici si provoaca-ti si prietenii!

Despre Luna Asigurarilor de Sanatate

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker, Fabrica de Asigurari si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

1.207 accesari