1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
COLONNADE Insurance Romania incepe ...

COLONNADE Insurance Romania incepe anul 2023 cu un nou Director General

Georgiana POPESCU este noul director general al sucursalei din Romania a companiei COLONNADE Insurance S.A., o societate de asigurari generale, cu sediul in Luxemburg, detinuta in totalitate de Fairfax Financial Holdings Limited, din Canada.

Georgiana are cunostinte solide in domeniu, intrucat beneficiaza de o experienta profesionala de peste 20 de ani in companii de asigurari de renume, printre care se numara GENERALI Romania si ASIROM - Vienna Insurance Group. Este recunoscuta de catre profesionistii si omologii sai din piata de asigurari ca fiind orientata catre nevoile clientilor, ale intermediarilor de asigurari si ale angajatilor, dar, mai presus de toate, o persoana foarte deschisa la inovatie.

"Sunt incantata sa ma alatur echipei COLONNADE si sa contribui la abordarea lor unica de a le incredinta angajatilor puterea de a imbunatati activitatea de asigurari si de a o transforma, astfel incat sa fim cat mai aproape de nevoile clientilor si ale intermediarilor de asigurari in vremurile dificile de astazi", a spus Georgiana cand a fost primita cu caldura de catre predecesorul sau, Venislav YOTOV, care a condus compania vreme de mai multi ani.

COLONNADE Insurance manifesta o considerabila apreciere fata de Venislav pentru ca a fost liderul, sustinatorul si mentorul echipei, avand realizari memorabile, care au condus la cresterea si prosperitatea companiei. El a fost numit ca General Manager Bulgaria, la COLONNADE Insurance, S.A., Branch Bulgaria

Despre COLONNADE

COLONNADE Insurance S.A. Luxemburg este autorizata sa subscrie 17 dintre cele 18 clase de asigurari generale (cu exceptia clasei 10 - Raspundere civila auto) si presteaza servicii de asigurare in baza liberei circulatii a serviciilor in toate statele membre UE. COLONNADE opereaza, de asemenea, prin sucursalele sale din Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Polonia, Slovacia si o filiala in Ucraina, oferind produse de asigurare atat pentru clienti persoane fizice, cat si persoane juridice. In prezent, compania mentine si prognozeaza mentinerea unui coeficient de solvabilitate puternic, cu mult peste nivelurile cerute si detine un rating A - (excelent) pentru stabilitate financiara pentru trei ani, afirmat de agentia internationala de rating A.M. Best.