1asig.ro
1asig.ro
CCN si GROUPAMA, parteneriat pe ...

CCN si GROUPAMA, parteneriat pe segmentul travel

5 min. / 1.540 cuvinte
Grupul Claims Corporation Network (CCN), prin compania FlightClaimEU, a incheiat, la inceputul acestui an, un parteneriat cu GROUPAMA Asigurari pentru a sprijini asiguratorul sa revendice unele cheltuieli legate de politele travel. In acest timp au fost procesate sute de dosare pentru clientii carora le-au fost intrerupte zborurile sau si-au pierdut bagajele in timpul calatoriilor.

PROMO


FlightClimEU analizeaza dosarele GROUPAMA ale clientilor care s-au confruntat cu intreruperi ale calatoriilor. Pentru acele incidente care sunt acoperite de Regulamentul european EC261 / 2004, cum ar fi intreruperile de zbor care implica intarzieri de cel putin 3 ore sau pierderea bagajelor, CCN depune cereri catre transportatorii aerieni si solicita despagubiri. Sumele solicitate pot fi semnificative, intre 250 si 600 euro/pasager, plus cheltuieli suplimentare suportate de asigurati, cum ar fi hrana, transport, cazare, imbracaminte si articole de toaleta, toate acestea putand fi recuperate pe baza chitantelor si facturilor.

CCN a procesat peste 225 de dosare ale GROUPAMA, din februarie 2020, pentru polite valabile intre 2017 si 2019.

Pentru dosarele procesate de GROUPAMA, in conformitate cu regulamentul EC261 / 2004, CCN a inregistrat o rata de succes de 80%, ceea ce inseamna ca pentru aceste dosare a recuperat 80% din compensatiile platite de asigurator catre clientii sai.

Cees WERFF, CEO al CCN Group, a comentat rezultatele: "Acesta reusita subliniaza expertiza noastra in domeniul juridic si al aviatiei. Subrogarea intreprinsa acopera toate tarile UE din cadrul retelei CCN si nu numai, acesta serviciu ajutand la imbunatatirea rezultatelor de baza ale asiguratorilor".

"La GROUPAMA Asigurari ne propunem intotdeauna sa oferim clientilor cea mai buna experienta. Prin parteneriatul cu CCN am reusit nu numai sa introducem un nou serviciu simplu si previzibil clientilor nostri, ci si sa reducem costurile noastre. Este responsabilitatea noastra sa facilitam viata clientilor nostri, iar CCN ne ajuta sa indeplinim aceasta sarcina", a afirmat Calin MATEI, Director General Adjunct, GROUPAMA Asigurari.

285 accesari