1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

"CASCO Ieftin" si rapid

Casco IeftinPortalul www.casco-ieftin.ro, lansat recent, permite calculul on-line al politelor CASCO si RCA. Portalul permite compararea produselor a peste zece companii de asigurare, partenere ale proiectului.

"Portalul se adreseaza oamenilor ocupati, care nu au timp sa viziteze sediile companiilor de asigurari, sa ceara oferte si sa poata compara preturile pentru a o alege pe cea mai avantajoasa. Utilitatea portalului consta in faptul ca vizitatorii pot afla calculatia imediat, fara a mai fi obligati sa completeze nenumarate cereri si chestionare", declara Dana STAN, Project Manager.

Daca vizitatorul portalului opteaza pentru a incheia o polita on-line, va fi contactat telefonic de operatorii "CASCO Ieftin" si polita ii va fi livrata cel tarziu a doua zi la domiciliu. Livrarea se face prin curier in toate orasele din tara.

Datorita volumului mare de polite CASCO incheiate, sunt negociate reduceri speciale din partea companiilor de asigurari partenere. In plus, efortul din partea asiguratului este minim.

Portalul www.casco-ieftin.ro a fost lansat in aceasta luna, investitia initiala necesara intregului sistem fiind de 25.000 EUR si constand in amenajarea sediului, achizitia de mobilier, computere si masini pentru livrarile in Bucuresti. Reprezentantii "CASCO Ieftin" estimeaza sa recupereze investitia in maximum sase luni de la momentul lansarii sistemului.