1asig.ro
1asig.ro
CAMPION Broker anunta lansarea ...

CAMPION Broker anunta lansarea platformei online ClientCampion

5 min. / 1.540 cuvinte
CAMPION Broker de Asigurare si Reasigurare urmeaza trendul digitalizarii si anunta ca a lansat recent site-ul ClientCampion, un site adresat atat clientilor, cat si partenerilor colaboratori.

PROMO


In aceasta luna, managementul CAMPION Broker organizeaza cinci intalniri regionale cu toti partenerii colaboratori din reteaua nationala. In cadrul primei intalniri desfssurata in format digital au fost prezentate atat informatii despre realizarile anului 2020 - rezultate si proiecte - ocazie cu care au fost felicitati partenerii care au avut realizari deosebite, cat si despre directiile strategice pentru perioada 2021-2023 si proiectele viitoare ale CAMPION Broker.

ClientCampion (www.clientcampion.ro) este o platforma on-line care permite transmiterea securizata de informatii clientilor CAMPION Broker in scopul mentinerii unei relatii bazate pe eficienta, transparenta si loialitate.

Obiectivul acestui site este de a asigura o comunicare digitala intre clientii CAMPION Broker si partenerii colaboratori si raspunde necesitatilor actuale de dezvoltare a consultantei digitale in industria de asigurari in conditiile in care tot mai multi clienti solicita o comunicare la distanta.

Prin aceasta "biblioteca" digitala, clientii au la dispozitie 24/7 toate informatiile despre contractele de asigurare incheiate, aflate in vigoare sau expirate, conditiile de asigurare, termenele de plata etc. De asemenea, ei au posibilitatea de a vedea toate ofertele de asigurare solicitate in vederea reinnoirii contractelor expirate sau pentru produse nou aparute (de ex. asigurari de sanatate, asigurari de viata etc.) si de a stabili impreuna cu partenerul CAMPION Broker care sunt solutiile optime de asigurare pentru viitor.

Totodata, site-ul ofera si posibilitatea de a cumpara produse de asigurare din confortul si siguranta locuintei, beneficiind in acelasi timp de consultanta unui profesionist - partenerul CAMPION Broker - pe toata perioada de valabilitate a contractului de asigurare.

"Acest site este doar un prim pas dintr-o serie mai lunga de instrumente digitale care vor fi puse la dispozitia clientilor si partenerilor CAMPION Broker in perioada urmatoare, instrumente care sustin atat MISIUNEA CAMPION BROKER - "Sa asiguram o lume mai buna" impreuna cu partenerii, colaboratorii si clientii nostri, cu care stabilim relatii pe termen lung bazate pe incredere si respect reciproc, cat si o parte din VIZIUNEA CAMPION BROKER: investitia in competente, expertize, metode si instrumente pentru siguranta clientilor nostri", a declarat d-nul Octavian TATOMIRESCU (foto), Director General, CAMPION Broker cu ocazia intanirii regionale cu partenerii brokerului din zona de Nord Est.

4.415 accesari