1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
CALM LA VOLAN

CALM LA VOLAN

Traficul rutier din Romania nu este un mediu lipsit de agresivitate. Multi soferi isi varsa nervii la volan - de la claxoane si flash-uri, pana la sicane, injurii si chiar bataie intre conducatorii auto.

Astfel, din 15 iulie, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! a devenit FII CALM LA VOLAN! In cadrul editiei a V-a a campaniei, tema principala este agresivitatea in trafic si cum pot fi gestionate emotiile negative.

Persoanele care se enerveaza la volan sunt mai predispuse la comportamente periculoase in trafic. In acest context, obiective campaniei sunt sa atraga atentia asupra pericolului agresivitatii la volan si sa contribuie la reducerea agresivitatii din trafic.

Regasiti mai jos un scurt rezumat al editiilor anterioare ale campaniei:

Editia I
- Endorseri care s-au alaturat campaniei cu testimoniale video: Nicu ALIFANTIS, DJ-ul&MC-ul Dan FINTESCU si DJ OLiX au fost printre primii care au dat startul mesajelor filmate. Acestora li s-au alaturat actorul George IVASCU, solistul vocal Laurentiu GURAN (ASHA Band), muzicianul Alexandru PETROVICI, Conf. Univ. Doctor la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, dar si cunoscutul luptator de K1 Ionut IFTIMOAIE.

Editia a II-a

- Extinderea publicului tinta al campaniei - pietonii, biciclistii si motociclistii
- Comunicatul de presa de final al campaniei: 5 aparitii TV si peste 200 de preluari online

Editia a III-a
- 10 experimente practice, desfasurate la volan cu un sofer profesionist - peste 100.000 de vizualizari ale filmuletelor in perioada campaniei
- Peste 15.000 de participanti la sondajul online "Cat de atent esti in trafic?"

Editia a IV-a
- Peste 2,3 milioane de participanti la trafic au vazut, online, mesajele campaniei
- Peste 16.000 de participanti la sondajul online "Cat de atent esti in trafic?"
- 1 spot video cu peste 300.000 de vizualizari
- 2 evenimente speciale
- 2 instrumente lansate online de evaluare a gradului de somnolenta diurna, respectiv al posibilitatii de a suferi de SAS - Sindromul Apneea in Somn.

Vara asta, fii #calmlavolan si sustine, alaturi de noi, siguranta rutiera! Acceseaza site-ul oficial treazlavolan.ro si urmareste campania pe Facebook.com/treazlavolan si Instagram.com/treazlavolan.