1asig.ro
1asig.ro
Brosura #treazlavolan devine, in ...

Brosura #treazlavolan devine, in acest an, "Ghidul obiceiurilor bune in trafic" si vine cu o ultima pagina speciala

5 min. / 1.540 cuvinte

In fiecare an, cele mai importante sfaturi de siguranta rutiera transmise in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie FII TREAZ LA VOLAN! sunt incluse si intr-un material informativ, in format de buzunar. Editia din 2021 a brosurii #treazlavolan este "Ghidul obiceiurilor bune in trafic".

PROMO


Materialul explica ce impact pot avea anumite obiceiuri gresite la volan asupra sigurantei rutiere si atrage atentia asupra celor mai importante elemente de care orice sofer trebuie sa tina cont.

De asemenea, similar cu anii precedenti, ultima pagina a brosurii poate fi folosita de soferi pentru a-si scrie numarul de telefon. 

Brosura poate fi citita online aici

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.

 

1.536 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO