1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Brosura campaniei

Brosura campaniei "Luna Asigurarilor de Locuinte" a ajuns in aproape 600 de locatii din intreaga tara

In cadrul campaniei nationale de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte", agenti si brokeri din intreaga tara au solicitat pachetul lor de brosuri gratuite, materialul informativ ajungand, astfel, in aproape 600 de locatii de pe intreg teritoriul Romaniei.

Brosura include cele mai importante informatii pe care romanii trebuie sa le cunoasca despre asigurarile obligatorii si facultative dedicate casei si poate fi personalizata cu datele de contact (care se completeaza in zona dedicata de pe ultima pagina a brosurii) inainte de a fi data mai departe clientilor. Aceasta a plecat, in format tiparit, in intreaga tara, catre brokerii si agentii care au solicitat un pachet gratuit de materiale.

Harta Sustinatorilor Campaniei poate fi accesata aici.

Campania "Luna Asigurarilor de Locuinte" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si s-a desfasurat cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei au fost GENERALI Romania, BRD Asigurari Generale, ALLIANZ - TIRIAC Asigurari, OMNIASIG VIG, tbi Bank, DESTINE Broker, GRAWE Romania, PAID Romania, GROUPAMA Asigurari, SIGNAL IDUNA Asigurari, PROFIDUCIARIA, MaxyGo Broker, CAMPION Broker, GARANTA Asigurari, ASIGEST Broker, STELLAR Re, ASITO Kapital, Fabrica de Asigurari, DAW Management, Consultant AA, HOBBIT Broker si OTTO Broker.

Mesajele de informare ale campaniei au fost transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro.