1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Benjamin TURQUIN: Pregatim pentru ...

Benjamin TURQUIN: Pregatim pentru acest an un plan de sustinere pentru angajatori

"Pregatim pentru acest an un plan de sustinere pentru angajatori, respectiv crearea unor scheme de economisire si pensionare pentru angajatii lor", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Benjamin TURQUIN, CEO, BRD Asigurari de Viata.

Reprezentantul BRD Asigurari de Viata a raspuns la urmatoarele intrebari:

Cum apreciati evolutia pietei de asigurari de viata in 2022 si care considerati ca este lucrul care a marcat-o cel mai puternic?

Anul 2022 a fost guvernat de multa incertitudine, atat din cauza pandemiei cu Covid19, cat si a conflictului din Ucraina. De asemenea, schimbarile majore din economia globala si criza energetica au contractat bugetul de cheltuieli al romanilor, ceea ce nu a ajutat cu siguranta nici domeniul asigurarilor.

In acest context, BRD Asigurari de Viata a continuat sa fie rezilienta si sa aiba rezultate solide, iar acest lucru se datoreaza cu predilectie angajamentului si mobilizarii tuturor colegilor, care sunt zilnic alaturi de clientii si partenerii nostri. Asigurarile de viata cu componenta investitionala aferente Clasei C3 (Invest Benefit + si EduPlan) au cam fost ancora business-ului, aceleasi servicii care, in 2021, au contribuit semnificativ la cresterea de 45% a primelor brute subscrise a companiei comparativ cu 2020, cea mai mare din piata!

Ce asteptari aveti de la anul 2023?

Ne procupa dezvoltarea segmentului B2B, mai precis includerea produselor de asigurari ca beneficiu in ofertarea angajatilor. Cererea exista si este in crestere, iar treaba noastra este sa simplificam procesul de accesare a acestor produse si servicii.

Pregatim pentru acest an un plan de sustinere pentru angajatori, respectiv crearea unor scheme de economisire si pensionare pentru angajatii lor.

Care considerati ca este prioritatea absoluta a asiguratorilor pentru 2023?

In opinia mea, principala provocare pe care o vor avea asiguratorii in 2023 este sa fie mai pedagogici in comunicarea lor. Cu o astfel de abordare ii vom face pe clientii nostri sa inteleaga toate beneficiile si avantajele produselor de asigurare si asta facem noi la BRD AV, prin campanii de emailing, social media sau participari la evenimente.

Benajmin Antoine TURQUIN a primit, in octombrie 2022, aprobarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) pentru a prelua functia de Director General la societatea BRD Asigurari de Viata, inlocuindu-l pe Arnaud de la Hosseraye.