1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Bancherii din Europa Centrala se reunesc in Romania

Banca Comerciala Romana (BCR) organizeaza, in premiera in Romania, in perioada 21-22 iunie a.c. la Bucuresti, Reuniunea Anuala a Presedintilor Executivi (CEO) ai bancilor din Europa Centrala.

Evenimentul, primul de acest gen organizat in Romania, reuneste peste 20 de bancheri de top din zece tari, guvernatori si viceguvernatori ai unor banci centrale din regiune, reprezentanti ai autoritatilor de reglementare si ai pietei de capital, reputati analisti internationali.

Conferinta aduce in dezbatere teme de interes major privind evolutia curenta si viitoare a industriei bancare precum problematica managementului din perspectiva gazda/oaspete in Europa Centrala si de Est, pietele in viziunea directivei UE privind instrumentele financiare, creditarea in FOREX, fuziuni si achizitii, branding.

Participantii la reuniune vor beneficia de interventiile, in calitate de vorbitori, ale domnilor Florin GEORGESCU, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si Andreas TREICHL, presedinte al ERSTE Bank Group.

Aceasta reuniune Anuala a Presedintilor Executivi din regiunea Central Europeana, foarte apreciata, asigura un mediu excelent pentru un dinamic schimb de opinii intre conducerile bancilor din regiune, impreuna cu oficiali ai organismelor financiare de supraveghere si reglementare.
Evenimentul se desfasoara sub patronajul Presedintelui Executiv al BCR, Nicolae DANILA, si al Directorului Executiv al prestigiosului Institute of International Finance (IIF) din Washington, Charles DALLARA.