1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Banca Transilvania preia Tiriac ...

Banca Transilvania preia Tiriac Leasing IFN

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Banca Transilvania SA intentioneaza sa preia Tiriac Leasing IFN SA.

Banca Transilvania SA este parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, care include si o serie de societati comerciale si institutii financiare nebancare. Grupul Banca Transilvania ofera o gama variata de servicii financiare, incluzand servicii bancare pentru persoane fizice si persoane juridice, servicii de investitii financiare, servicii de administrare a portofoliilor, leasing financiar, microfinantare si factoring.

Banca Transilvania SA ofera clientilor sai, persoane fizice sau juridice, produse si servicii bancare, in conformitate cu autorizatia emisa de Banca Nationala a Romaniei. De asemenea, Banca Transilvania SA este listata la Bursa de Valori Bucuresti incepand cu anul 1997.

Tiriac Leasing IFN SA este o institutie financiara nebancara ce activeaza pe piata serviciilor financiare, prin acordarea de finantare pentru autovehicule (preponderent) si echipamente, prin leasing financiar si, intr-un volum foarte redus, prin credit.

In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata din Romania sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.