1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Banca Transilvania lanseaza Premium Banking

Banca Transilvania creste accesul clientilor la servicii exclusive prin lansarea Premium Banking, segment de business care vine cu servicii dedicate persoanelor cu economii sau investitii intre 75.000 si 200.000 de euro la banca si in companiile Grupului Financiar BT, respectiv cu venituri lunare de cel putin 10.000 de lei, primite in cont BT.

Premium Banking se adreseaza pentru inceput exclusiv clientilor din Bucuresti, iar incepand cu anul viitor va fi disponibil in zonele din tara in care sunt cei mai multi clienti BT cu acest profil.

De asemenea, Banca Transilvania modifica pragul de incadrare in nisa Private Banking, de la 100.000 de euro la 200.000 de euro. BT are acum aproape 4.500 de astfel de clienti, cu economii si investitii de peste 2 miliarde de euro.

"Business-ul de Private Banking BT s-a consolidat de la an la an, atat ca numar de clienti, cat si ca valoare a activelor. Cresterile vin din randul clientilor nostri, precum si din exterior, de la persoane care urmaresc diversificare si aleg Banca Transilvania. Prin lansarea segmentului de business Premium Banking le propunem clientilor o abordare personalizata si un parcurs financiar care sa duca la Private Banking", a declarat Oana ILAS, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

"Profilul investitional al clientilor nostri de Private Banking s-a modificat semnificativ in ultimii ani, inclusiv datorita optiunilor de investitii ale Grupului BT. Am remarcat ca preferinta pentru instrumentele de economisire s-a mutat de la depozite si titluri de stat catre produse alternative, cum sunt fondurile de investitii si piata de capital romaneasca si internationala. 1 din 3 clienti Private Banking are cont pe piata de capital, prin intermediul BT Capital Partners. Segmentul Premium Banking a venit natural in portofoliul Bancii Transilvania. Credem mult in abordarea personalizata, cu produse complementare, iar pentru clientii Premium Banking am construit o echipa de profesionisti cu competente specifice", a spus Anca CRACIUN, Director Private Banking, Banca Transilvania

Clientii Private Banking si Premium Banking au manager de cont dedicat, produse si servicii personalizate, cotatii preferentiale, solutii financiare rapide, precum si optiuni pentru operatiuni bancare la distanta.