1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Banca Transilvania: Idea::Bank va avea un nou director general

Lider cu experienta, Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, cu responsabilitati in aria de retail banking si retea, va fi noul director general al Idea::Bank, potrivit unui comunicat de presa al Bancii Transilvania.

Potrivit oficialilor, Gabriela Nistor lucreaza pentru Banca Transilvania inca din 1995. In ultimii 17 ani a coordonat activitatea de retail, private banking si retea, iar din 2013 este director general adjunct al bancii. A reprezentat banca in mai multe consilii de administratie ale companiilor Grupului BT. Este Presedintele Comitetului Executiv al Visa Romanian Member Forum (din 2008) si Vicepresedintele Asociatiei Romane a Bancilor (din 2022). Gabriela Nistor are o diploma de EMBA University of Sheffield si a fost finalista Study UK Alumni Awards 2021, categoria Professional Achievements pe Europa.

Planul Bancii Transilvania este sa construisca o banca 100% digitala in jurul Idea::Bank, pentru segmentele de clienti care au apetit pentru banking la distanta. Daca achizitiile anterioare de banci au contribuit datorita marimii lor la consolidarea BT, Idea::Bank face parte din strategia de accelerare a transformarii digitale a Bancii Transilvania.

"Sunt deosebit de onorata de aceasta provocare de a construi prima banca exclusiv digitala ade in Romania>. Sunt increzatoare ca vom continua succesul Bancii Transilvania in noua banca a Grupului BT, care are ca fundatie Idea::Bank, pregatind astfel Grupul BT si mai mult pentru viitor. Avem ambitii mari si alocam toate resursele necesare si, ca de obicei, punem suflet in proiectul care incepe acum. Multumesc echipei mele de retail banking din Banca Transilvania pentru tot ce am construit pana acum impreuna, top managementului BT pentru incredere si astept cu nerabdare sa ma alatur noii echipe", declara Gabriela NISTOR(foto), director general Idea::Bank.

Exercitarea noii functii va incepe odata cu obtinerea aprobarilor din partea autoritatilor de supraveghere.

Comitetul de Directie Idea::Bank este format, de asemenea, din Sinan Kircali - Vicepresedinte Executiv Operatiuni, Alin Fodoroiu - Vicepresedinte Executiv Business si Sorin Dumitrescu - Vicepresedinte Executiv Risc. Mioara Popescu, Presedinte Executiv al Comitetului de Directie si Presedinte al Consiliului de Administratie Idea::Bank, va fi in continuare Presedinte CA Idea.

Acordul de achizitie Idea::Bank a fost semnat in octombrie 2021. De atunci cele doua banci si-au desfasurat activitatea separat, iar integrarea a fost realizata cu ajutorul angajatilor ambelor banci.