1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
BT Leasing si Tiriac Leasing au ...

BT Leasing si Tiriac Leasing au fuzionat, devenind o singura companie

BT Leasing si Tiriac Leasing, fac un pas strategic pe piata auto, devenind prin fuziune o singura companie, BT Leasing, si ajungand astfel la peste 25.000 de clienti, 500 de milioane de euro in portofoliu, peste 2,8 miliarde lei active si aproape 250 de angajati, asigurand prezenta in 11 showroom-uri din tara.

"Grupul Banca Transilvania prinde viteza pe piata auto prin cresterea si diversificarea bazei de clienti, extinderea ofertei de finantare alternativa si expertiza complementara a celor doua echipe de leasing. Ne-am propus sa fim solutia de leasing preferata pentru piata auto, iar serviciile de top pentru business-uri si antreprenori vor fi motorul nostru de crestere. Spunem bun venit clientilor Tiriac Leasing in Grupul BT", declara Omer TETIK, Director General, Banca Transilvania.

BT Leasing are peste 20 de ani de activitate pe piata, si se adreseaza companiilor private, multinationalelor, institutiilor din sectorul public, persoanelor fizice si PFA-urilor.

Clientii Tiriac Leasing, deveniti clienti BTL, au la dispozitie pe site-ul detalii despre conditiile de derulare a contractelor, folosirea masinilor, plata facturilor, asigurari etc.