1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
BCR Asigurari de Viata VIG si ...

BCR Asigurari de Viata VIG si QUALITANCE digitalizeaza interactiunea clientilor cu asiguratorul

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si QUALITANCE au incheiat un parteneriat pentru a le oferi clientilor o experienta digitala care faciliteaza accesul rapid si interactiunea eficienta cu produsele si serviciile de economisire, protectie si investitii ale companiei de asigurari. Printr-o platforma digitala dedicata, acestia isi pot gestiona de oriunde si oricand produsele si serviciile achizitionate, beneficiind de instrumente eficiente de informare, comunicare si plata.

Un pas important pe care compania de asigurari il face in digitalizarea experientei clientilor il reprezinta dezvoltarea platformei www.bcrasigviata.ro si a sectiunii Contul meu, care aduc in prim-plan eficienta, elimina dependenta utilizatorilor de un anumit program de lucru sau de o perioada de asteptare si reduc semnificativ volumul de lucru din call center.

Centrata pe nevoia de asistenta imediata, eficienta, transparenta si autonomie in gestionarea produselor de economisire, protectie si investitii, platforma le permite clientilor sa isi creeze rapid un cont personal in care au acces la politele de asigurare 24/7, de pe orice dispozitiv, isi pot modifica datele personale, pot plati primele de asigurare in deplina siguranta, se pot informa cu privire la evolutia fondurilor de investitii, pot consulta produse si servicii noi, pot anunta producerea evenimentelor neprevazute protejate de asigurare, precum somaj, accident, spitalizare, imbolnavire grava, invaliditate, incapacitate temporara de munca si pot urmari in timp real evolutia dosarelor de despagubire.

"Intr-un context in care prezenta noastra, a tuturor, este predominant online, digitalizarea interactiunii cu clientii nostri este un pas natural. Prin aceasta platforma digitala moderna, pe care am construit-o impreuna cu partenerul nostru de tehnologie, QUALITANCE, reiteram angajamentul in fata clientilor nostri si a familiilor acestora, oferindu-le o experienta simplificata de economisire, protectie si investitie. In sustinerea clientilor BCR Asigurari de Viata VIG, este importanta nu doar garantarea stabilitatii financiare, ci si accesul la instrumente care sa le permita sa ia decizii bine informate, sa beneficieze de asistenta imediata si sa aiba libertatea de a-si gestiona propriile produse si servicii de pe orice dispozitiv, in orice moment, inclusiv in cazul producerii unor evenimente neprevazute", declara Erwin HAMMERBACHER (foto), CEO BCR Asigurari de Viata VIG.

 

"Proiectele de digitalizare numeroase pe care le-am dezvoltat in zona serviciilor financiare ne-au condus spre o intelegere profunda a nevoii clientilor de a se bucura de o experienta online simpla, moderna si eficienta atunci cand aleg un produs sau serviciu. Totodata, realitatea ne arata ca, desi oamenii iau decizii de asigurare si investitie in perspectiva si pe termen lung, sentimentul lor de siguranta si stabilitate este puternic influentat de cat de usor pot accesa informatii relevante si de cat de repede pot beneficia de protectie. Suntem incantati ca impreuna cu BCR Asigurari de Viata VIG am avut oportunitatea sa construim o astfel de experienta, care are la baza empatia si este posibila la un click distanta", completeaza Radu CONSTANTINESCU (foto), CEO QUALITANCE.

BCR este principalul partener BCR Asigurari de Viata VIG, prin intermediul caruia sunt puse la dispozitia clientilor produse si servicii adaptate nevoilor de protectie, economisire si investitii ale acestora, incepand de la asigurarile de viata atasate creditelor, produse de asigurare cu componenta de economisire cu randament garantat sau de tip Unit Linked, pentru cele mai diversificate nevoi ale clientilor.

In ultimii patru ani, QUALITANCE a valorificat experienta dobandita in proiectele internationale si pe plan local, accelerand transformarea digitala a serviciilor bancare prin parteneriate cu BCR Erste, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank si deruland in prezent proiecte de digitalizare si in domeniul asigurarilor.

Despre QUALITANCE

QUALITANCE este o companie internationala de tehnologie si inovatie fondata in Romania, care creeaza produse si business-uri digitale pentru organizatii globale si startup-uri. QUALITANCE foloseste experience design, rapid prototyping, psihologie comportamentala si tehnologii emergente pentru a crea produse si servicii digitale inovatoare pentru a ajuta organizatii mari sa faca pasul catre economia digitala hiper scalabila a secolului XXI. Compania a fost infiintata in 2007 si are peste 200 de angajati in birourile din Bucuresti, San Francisco, New York si Sydney. In 2017, QUALITANCE a primit titlul de Compania Anului din partea Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS). In 2018, QUALITANCE a primit din partea Bursei de Valori Bucuresti premiul "Made in Romania", fiind considerata una dintre companiile care vor contribui la cresterea economiei nationale.

Despre BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Vienna Insurance Group, lider pe piata asigurarilor in Europa Centrala si de Est. A fost infiintata in anul 2005 ca subsidiara a BCR si apoi preluata, in 2008, de Vienna Insurance Group (VIG), care a devenit actionar majoritar al companiei. Incepand cu anul 2009, compania a devenit liderul pietei de bancassurance si ocupa pozitia secunda in piata asigurarilor de viata din Romania. Orientarea spre client, adaptarea permanenta la schimbarile pietei, inovatia, precum si parteneriatul excelent cu cea mai mare banca din Romania, BCR, se reflecta in calitatea produselor de asigurare lansate in reteaua bancara, in calitatea si diversitatea portofoliului si nu in ultimul rand, in rezultatele companiei si recunoasterea de care aceasta se bucura pe piata asigurarilor din Romania.

Despre Vienna Insurance Group

Vienna Insurance Group este lider pe piata asigurarilor in Europa Centrala si de Est (CEE). Grupul, cu o traditie indelungata, brand-uri puternice si o relatie apropiata cu clientii, este format din aproximativ 50 de companii din 30 de tari. Cei peste 25.000 de angajati ai Vienna Insurance Group au grija de nevoile de zi cu zi ale peste 22 de milioane de clienti. Actiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiaza de un rating A+, cu perspectiva stabila din partea reputatei agentii internationale de rating Standard and Poor's. Vienna Insurance Group colaboreaza indeaproape cu Erste Group, cea mai mare banca de retail din Europa Centrala si de Est.