1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

BCR Asigurari de Viata, Partener Oficial

BCR Asigurari de ViataBCR Asigurari de Viata sprijina, in calitate de Partener Oficial, desfasurarea Primului Forum Regional de Pensii Private care va avea loc, joi, 29 iunie a.c., la Cluj-Napoca.

Societatea activeaza pe Pilonul III al pensiilor private incepand din luna aprilie a acestui an, fiind autorizata de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private din Romania ca Administrator de fonduri de pensii facultative.

BCR Asigurari de Viata isi propune sa devina unul dintre principalii operatori pe piata fondurilor de pensii facultative dedicate persoanelor motivate de un stil de viata echilibrat la varsta pensionarii.
"Aceasta pozitie va fi castigata prin servicii superioare calitativ, promptitudine, grija fata de clienti, administrare eficienta a fondurilor de pensii, stabilirea unei relatii deschise si echilibrate cu clientii sai", se precizeaza pe site-ul societatii.

Prin prezenta sa activa, compania va contribui la cresterea gradului de informare si constientizare a publicului cu privire la necesitatea suplimentarii veniturilor la varsta pensionarii.