1asig.ro
1asig.ro
BAAR si asigurarile auto - orice ...

BAAR si asigurarile auto - orice ar fi

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre tendintele din asigurarile auto - RCA si CASCO -, dar si despre noul concept de comunicare al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, vor discuta Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - si oficialii BAAR: Madalin ROSU, Presedinte, si Sorin GRECEANU, Director General, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de marti, 19 ianuarie.

PROMO


Totodata, reprezentantii BAAR vor analiza si activitatea desfasurata in 2020 si vor vorbi despre obiectivele Biroului pentru 2021.

BAAR anunta lansarea unui nou concept de comunicare - "No matter what" (orice ar fi, n.red.). Prin intermediul noului concept, BAAR isi propune sa comunice intr-o maniera diferita, inovatoare si sa ofere o noua perspectiva - out of the box - asupra activitatii si obiectivelor sale, in relatie cu publicul caruia i se adreseaza.

"No matter what" este o expresie reprezentativa pentru abordarea si activitatea biroului, reflecta elementele cheie ale culturii organizationale: realizarea obiectivelor asumate, atitudine proactiva, respingerea, refuzul limitarilor si constrangerilor, transmite BAAR.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

1.483 accesari