1asig.ro
1asig.ro
BAAR anunta lansarea unui nou ...

BAAR anunta lansarea unui nou concept de comunicare "out of the box"

5 min. / 1.540 cuvinte
"No matter what" este noul concept de comunicare si laitmotiv-ul sub care se vor desfasura activitatile de promovare ale BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania in anul 2021. Prin intermediul noului concept, BAAR isi propune sa comunice intr-o maniera diferita, inovatoare si sa ofere o noua perspectiva - out of the box - asupra activitatii si obiectivelor sale, in relatie cu publicul caruia i se adreseaza.

PROMO


"No matter what" este o expresie reprezentativa pentru abordarea si activitatea biroului, reflecta elementele cheie ale culturii organizationale: realizarea obiectivelor asumate, atitudine proactiva, respingerea, refuzul limitarilor si constrangerilor, transmite BAAR.

Conform oficialulor Biroului, "No matter what" exprima filosofia organizatiei, bazata pe optimism si dorinta de a depasi obstacolele si pe increderea in fortele proprii.

Madalin ROSU, Presedintele BAAR a declarat: "No matter what" este mai mult decat un simplu mesaj de marketing. Este o platforma de comunicare relevanta si reprezentativa care defineste atitudinea proactiva a BAAR fata de toate provocarile momentului.

Noul concept va permite Biroului sa comunice, in special in mediul on-line dar nu numai, modul in care BAAR isi reafirma personalitatea si valorile, implicarea, disponibilitatea si hotararea pentru realizarea obiectivelor asumate, in contextul national si international dificil, marcat de criza generata de Pandemia de "COVID -19".

Printre actiunile ce vor fi desfasurate in acest an, sub umbrela noului concept de comunicare "No matter what" se numara Conferinta Nationala a BAAR, eveniment care va avea loc in format online in primul trimestru si in format combinat, cu prezenta fizica si online, in ultimul trimestru al anului 2021, realizarea unor analize privind piata asigurarilor de autovehicule, dezvoltarea unor noi facilitati ale bazei de date AIDA, actiuni destinate mass-media precum si publicarea de comunicate de presa care vor marca repere importante din activitatea Biroului.

De asemenea, BAAR va continua sa acorde o importanta deosebita educatiei financiare a consumatorilor de asigurari atat prin elaborarea unor studii si analize proprii, cat si prin desfasurarea unor actiuni comune, impreuna cu UNSAR si ASF, menite sa contribuie la cresterea gradului de cunoastere si informare a publicului din acest domeniu.

BAAR este o asociatie profesionala, de drept privat, independenta si autonoma a tuturor societatilor de asigurare, indiferent de forma de organizare si de statul in care isi au sediul social, care, in baza legii, au dreptul sa practice in Romania asigura rea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule (asiguratori RCA) si care indeplineste atributiile de birou national auto, de organism de plata a despagubirilor, de organism de compensare, de centru de inf ormare, precum si alte atributii conferite prin lege.

1.721 accesari