1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
BAAR: Save the date! 25 martie - ...

BAAR: Save the date! 25 martie - Conferinta "Asigurarile auto - inapoi in viitor"

"Asigurarile auto - inapoi in viitor" este titlul celei de-a patra conferinte anuale a Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR), eveniment care va avea loc in data de 25 martie 2021, in format mixt (online+offline), la hotelul Radisson Blue din Bucuresti.

Conferinta isi propune sa puna la dispozitia participantilor o platforma de dezbateri, de schimburi de idei si abordari diverse, bazata pe tematici actuale si interesante, cu participarea unor reputati specialisti din asigurari si alte domenii conexe.

La eveniment sunt invitate sa participe circa 200 de persoane, oficiali ai autoritatii de supraveghere, reprezentanti ai companiilor de asigurari, brokeri, companii de regularizare a daunelor, specialisti anti frauda precum si jurnalisti din presa scrisa si digitala

Conferinta "Asigurarile auto - inapoi in viitor "va fi structurata in trei sesiuni (module) de dezbateri, dupa cum urmeaza:

- In prima parte vor fi dezbatute noutatile legislative din domeniul asigurarilor auto, aflate in prezent in pregatire /dezbatere la nivelul pietei sau al autoritatii de reglementare ori in curs de analiza la nivel guvernamental.

- Al doilea modul va fi dedicat posibilitatii implementarii unor noi proiecte si facilitati digitale la nivelul Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania. Transformarea si dezvoltarea bazei de date - AIDA intr-o aplicatie cu un grad mai pronuntat de versatilitate, de utilitate si de interconectare cu alte baze de date sau introducerea in legislatie a posibilitatii utilizarii formularului de constatare amiabila (si) in format digital, sunt doar cateva dintre subiectele ce vor fi dezbatute in cadrul acestui panel de discutii.

- In cea de-a treia sesiune participantii vor discuta despre subiectul fraudelor in asigurari, fenomen ingrijorator care, in lipsa unor posibilitati si instrumente de combatere a lor, poate genera costuri semnificative care afecteaza intreaga comunitate a consumatorilor de asigurari.

Moderarea evenimentului va fi asigurata de analistul economic Constantin RUDNITCHI (RFI) impreuna cu Sergiu COSTACHE, Directorul General al Media XPRIMM.