1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Autovit.ro emite polite RCA in ...

Autovit.ro emite polite RCA in colaborare SAFETY Broker

Autovit.ro pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a contracta asigurari de raspundere civila prin intermediul platformei dedicate RCA, accesibila la www.rca.autovit.ro, informeaza compania.

Politele RCA se pot emite online, in doar cateva minute, pe platforma fiind disponibile oferte de la cei mai importanti asiguratori auto de pe piata din Romania.

Pentru emiterea online a politelor RCA, Autovit.ro colaboreaza cu SAFETY Broker de Asigurare SA, parte a grupului UNILNK Polonia. Platforma Autovit.ro dedicata RCA este gestionata direct de SAFETY Broker de Asigurare, care raspunde de informatiile publicate, precum si de incheierea si executarea contractelor de asigurare.

"Parteneriatul cu SAFETY Broker de Asigurare SA, face parte din strategia noastra de a extinde utilitatea platformei Autovit.ro si de a veni in intampinarea utilizatorilor, vizitatorilor sau a dealerilor auto cu servicii concrete, complete si integrate pentru oricine este interesat de vanzarea sau achizitia unei masini. In ultimii ani am fost foarte atenti la nevoile pietei si am observat ca se pune un accent tot mai mare pe informare, accesibilitate si celeritate", a declarat Andrei DUMUTA, Business Manager Autovit.ro.

In 2021, Autovit.ro a lansat serviciul de generare a rapoartelor de istoric auto direct din platforma, pentru a creste nivelul de informare al utilizatorilor si pentru a crea premisele unor tranzactii auto sigure si corecte.