1asig.ro
1asig.ro
Autoritatea de Supraveghere ...

Autoritatea de Supraveghere Financiara are un nou site, la care a adaugat noi rubrici

5 min. / 1.540 cuvinte
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a lansat, marti, noua versiune a site-ului oficial www.asfromania.ro, care are un design modern si o structura intuitiva, fiind adaugate si noi rubrici.

PROMO


Informatia este organizata astfel mai eficient, pe categorii relevante, pentru a fi usor de accesat de catre utilizatori, atat de pe desktop, cat si de pe platformele mobile.

www.asfromania.ro contine rubrici noi, cele mai importante fiind Autorizare si Sanctiuni, unde se regasesc informatii esentiale despre doua dintre cele mai semnificative activitati desfasurate de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara.

"Ideea de a implementa un nou website la nivelul A.S.F. a fost considerata atat o prioritate, cat si o necesitate, avand in vedere interesul in crestere al utilizatorilor pentru interactiunea online cu Autoritatea, precum si volumul mare de informatii publicate pe site", au transmis oficialii ASF.

Conform acestora, modificarea website-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara a reprezentat un obiectiv important, intrucat procesul de intarire a capacitatii institutionale nu ar putea fi considerat finalizat fara ca unul dintre vectorii importanti de imagine ai institutiei sa nu fie transformat si aliniat cu noile obiective de performanta, asumate la nivelul managementului A.S.F.

Autoritatea de Supraveghere Financiara este autoritatea nationala, infiintata in anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobata prin Legea 113/2013, pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private, precum si a pietei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de functionare a celor trei sectoare, care insumeaza peste 10 milioane de participanti.

1.418 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO