1asig.ro
1asig.ro

Aurel BADEA a primit avizul ASF pentru functia de Director General Adjunct al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari

5 min. / 1.540 cuvinte
Aurel BADEA a primit, saptamana aceasta, avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara pentru a prelua functia de Director General Adjunct al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, una dintre principalele companii din piata.

PROMO


Practic el a preluat pozitia de conducere luni, 25 martie 2019, odata cu aprobarea ASF. Aurel BADEA o inlocuieste pe Liliana Stefenel, care a parasit compania la inceputul anului.

Anterior, acesta a detinut, inca din 2013, functia de Director al Diviziei Tehnice din cadrul ALLIANZ-TIRIAC

Aurel BADEA face parte din echipa asiguratorului din 1995, cand compania se numea Asigurari ION TIRIAC (preluata in 2000 de grupul ALLIANZ). In acest timp, BADEA a avut mai multe functii de conducere a departamentelor din cadrul companiei.

De asemenea, el este Responsabil cu Sectiunea Asigurari de Bunuri si Proprietate in cadrul UNSAR si Membru in Consiliul Director al BAAR.

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este al doilea cel mai mare jucator de pe piata locala, cu o cota de piata de 12,99% la sfarsitul anului 2018, si subscrieri de peste 1,3 miliarde de lei, potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.

1.097 accesari